Carnati Maestro cu cartofi la tigaie

Carnati Maestro cu cartofi la tigaie

Carnati Maestro cu cartofi la tigaie

Un pranz rapid? Te-nvat eu sa faci.

Stiu, nu doar rapid te intereseaza ci si sanatos si bun. N-o fi prajeala tocmai sanatoasa, dar nici nu pregatim des si-n plus compensam cu ingredientele sanatoase folosite.

Carnat sanatos?

Cum nu? S-a gandit Caroli la asta :), aducand in atentia tuturor gama Maestro, din care face parte si carnatul folosit in reteta, prin care vor sa demonstreze ca lucrurile se pot face si bine.

Gama Maestro de la Caroli inovează prin conceptul de 100 la sută natural. Mezelurile Maestro sunt preparate după o retetă traditională în care au fost implicați numeroși producători artizanali din diferite regiuni ale tării.

De la prepararea cărnii cu toate condimentele cu miros de copilărie, pană la afumarea slăninei, așa cum se face, la lemn mocnit, producatorii s-au asigurat că fiecare ingredient din produsele Maestro este 100% natural.

Chiar și membranele folosite sunt 100% naturale. De oaie sau porc.  100% gust. 100% sănătate. 100% satisfacție. 100% ingrediente naturale!

Pentru că nu e ușor și nu e pentru oricine, dar poți conta pe gama Maestro de la Caroli să-ți schimbe felul în care mănanci.

carnat maestro-5

 

Ingrediente Carnati Maestro cu cartofi la tigaie

(nu avem ingrediente in cantitati exacte, depinde cati sunteti la masa)

  • Carnati Maestro in vid (grosi)
  • ardei gras sau gogosar
  • cartofi
  • pudra de usturoi
  • cimbru
  • 3 lg ulei de masline
  • o lingura unt
  • sare

Mod de preparare Carnati Maestro cu cartofi la tigaie

Prima data curata cartofii (potriviti ca marime) si, intregi, pune-i la fiert. Pune putina sare si lasa-i la fiert 10 minute din momentul in care au dat in clocot. Scurge-i si lasa-i la racit.

Pregateste o tigaie groasa (eu o ador pe cea de fonta!) si pune uleiul la incins.

Taie carnatul felii si pune-l in tigaie in momentul in care uleiul s-a infierbantat.

Prajeste-i usor pe-o parte, invarte-i si tot acum adauga in tigaie fasii de ardei gras/gogosar.

Continua rumenirea carnatilor pe toate partile amestecand cand si cand cu o spatula mare , avand grija sa-i pregatesti frumos, fara sa-i arzi. Cand tot ce e in tigaie are o culoare frumoasa, rumena, scoate cu o paleta intr-un vas si lasa acoperit.

Pune acum in tigaie cartofii pe care-i tai cubulete.

Rumeneste-i pe toate partile, amestecand, ca si in cazul carnatului.

Testeaza cu furculita, sa fie bine pregatiti. In acest moment scurgi cu grija toata grasimea, pui in tigaie putin unt, sare, pudra de usturoi si cimbru si amesteci ca fie cuprinsi bine cartofii.

Adaugi in tigaie carnatul si ardeiul si mai lasi putin, doar cat sa se reincalzeasca cele din urma.

Servesti cu varza murata, tocata si cu mare pofta!

 

 

Print Friendly, PDF & Email
 
loading...

Comentarii prin FaceBook

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 
 
 
Cheesecake cu zmeura la Multicooker-ul Crock Pot express cu gatire sub presiune

Cheesecake cu zmeura la Multicooker-ul Crock Pot express cu gatire sub presiune

Va voi reda intocmai vorbele fiicei mele, in timp ce manca din acest cheesecake cu zmeura – Dintre toate prajiturile pe care le-ai facut anul asta, asta e cea mai buna! E pefecta prajitura asta! […]

Print Friendly, PDF & Email
Budinca dulce cu branza si paste la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gătire sub presiune

Budinca dulce cu branza si paste la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gătire sub presiune

Budinca dulce cu branza si paste la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este primul meu desert pregatit la acest aparat. Nu stiu daca voi aveti, dac-ati incercat, dar mie tot ce pregatesc la […]

Print Friendly, PDF & Email
Bors de curcan pregatit la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Bors de curcan pregatit la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

O bunatate de bors de curcan, pregatit pentru prima oara in bucataria mea, la  Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Fiu-miu n-a fost niciodata fan ciorbe, asa c-atunci cand il auzi murmurand in timp […]

Print Friendly, PDF & Email
Mancare rece cu pui si masline la  Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Mancare rece cu pui si masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Cu siguranta una dintre mancarurile ce-mi aduc aminte de copilarie este aceasta, pe care mama o pregatea in special de sarbatori, fiind servita atat calda cat si rece, la temperatura camerei, scurtand astfel tipul de […]

Print Friendly, PDF & Email