Icre de chia

Icre de chia

Reteta
Ingrediente:
100 ml apa
1 lingura de smantana vegetala
sare dupa gust
zeama de la o jumatate de lamaie
1 ceapa mica
75 ml ulei de masline (sau ulei de seminte de in daca vrei un gust mai pregnant de
peste
Mod de preparare :
Semintele de chia si apa se amesteca intr-un castron o perioada de minim 2-3 minute,
pana se obtine o crema cu consistenta usor gelatinoasa. Se adauga sarea i zeama deș
lamaie, apoi smantana (daca se folose te), dar nu rece din frigider, ci la temperaturaș
camerei.
Se taie ceapa marunt si se amesteca cu preparatul.
Se incorporeaza si uleiul, turnandu-l treptat si mestecand continuu, ca si atunci cand faceti
o maioneza.
Dupa preparare, trebuie sa lasi icrele cel putin 30 de minute la frigider
Salata se poate orna cu frunze de patrunjel proaspat sau cu feliute subtiri de lamaie
Print Friendly, PDF & Email
 
loading...

Comentarii prin FaceBook

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Rulada aperitiv cu spanac

Rulada aperitiv cu spanac

Atat de versatile, ruladele aperitiv pot avea in compozitia blatului diverse ingrediente care sa influenteze gustul si culoarea rezultatului final. De data asta eu am ales spanacul. Simplu de facut, usoara si consistenta, de succes […]

Print Friendly, PDF & Email
Tartine cu salata de oua

Tartine cu salata de oua

Ce sa zic? Un mic dejun delicios, o combinatie pe care n-o mai testasem pana acum. O poti servi cu succes si pe platouri cu apertive. Pe placul tuturor! O salata de oua fierte cu […]

Print Friendly, PDF & Email
Blinii cu pasta de ton

Blinii cu pasta de ton

Bliniile, aceste dragalase si versatile mini clatite, care pot fi combinate cu atat de multe variante incat nu s-ar termina ideile :)) Pufosele si bune, s-au potrivit de minune cu pasta ce-am ales s-o pregatesc […]

Print Friendly, PDF & Email
Rulada aperitiv cu branza si sunca

Rulada aperitiv cu branza si sunca

Cand vedeam rulada asta aperitiv pe diverse siteuri, aveam impresia ca e ceva super-greu de facut. Nici vorba! Nici greu, nici costisitor, plus ca e extrem de versatila, te poti juca cu alte ingrediente la […]

Print Friendly, PDF & Email