Fursecuri cu unt si untura - Rețete Papa Bun

Fursecuri cu unt si untura

1.49KVizualizări
Print Friendly, PDF & Email

100 gr unt
5 linguri zahăr
100 gr untură
o linguriţă praf de copt
un plic zahăr vanilat
2 cani si 1/3 făină
3 ouăFrecăm untul spumă împreună cu zahărul  cu ajutorul unui tel pară.
Adăugam untura la temperatura camerei şi frecăm energic în continuare. Trebuie să avem o compoziţie spumoasă în care adaugăm, unul câte unul, ouăle, amestecând după fiecare.
Adăugăm făina amestecată cu praful de copt şi zahărul vanilat şi omogenizăm uşor.
Preîncalzim cuptorul.
Punem compoziţie in poş şi şpriţăm grămăjoare în tava tapetată cu hârtie pentru copt.
Coacem la foc mediu pană ce prind culoare pe talpa.
Calde le pudrăm (sau nu) cu zahăr pudra.
Servim la cafea sau o cană de lapte cald.
Cu cât le păstraţi mai mult cu atât sunt mai fragede.

Te-ar putea interesa
Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

Comentarii prin Facebook

 

13 comentarii

Lasă un răspuns