mnb

Apel umanitar

2.32KVizualizări
0
(0)
Print Friendly, PDF & Email

Dragii mei!
Va rapesc cateva momente sa va povestesc de Bianca.
Fata pe care as putea sa o privesc de fiecare data cand ma vait din cauza unor lipsuri sau probleme inchipuite 🙂.
Locuieste langa blocul meu, din camera in care lucrez as putea privi mereu catre casa ei, sa-mi amintesc ca Bianca sufera, nu eu, nu tu care nu iti poti lua un telefon nou, nici tu, cel caruia nu-i ajung banii de nu stiu ce vacanta! Bianca sta tintuita de 23 ani intr-un scaun cu rotile, nascandu-se cu un grav handicap. Nu stiu de unde are Bianca puterea de a zambi dar o face de fiecare data cand o intalnesc.
In timp ce tinerii de varsta ei viseaza la o familie, la o casa sau o masina, Bianca si mama ei, viseaza la o baie 🙂 Atat si-ar dori, o baie 🙂.
N-am auzit-o niciodata pe mama Biancai plangandu-se, desi are atatea nopti nedormite si-atatia ani de efort si neputinta in fata sortii Biancai.
Alimentatie, igiena, mobilitate, toate astea erau si sunt grija mamei. Dar daca cu 20 de ani in urma efortul era clar mai mic, avand ajutor inclusiv de la cei 6 frati, anii au trecut, fratii au plecat, urmandu-si fiecare destinul, iar transportul si spalatul Biancai au devenit extrem de grele pentru cea care nu mai are puteri ca-n anii tineretii.
Si-ar dori o baie, au visat la ea toata viata, dar posibilitatile materiale nu le-au permis sa isi implineasca visul, traind din pensia de handicap a Biancai, intr-o casa cu doar doua camere.
Noi putem sa i-l implinim. Cate-o caramida daca am dona fiecare, o mana de oameni cu suflet, am alina putin din suferinta de-o viata a Biancai, din greul mamei, si-am ajuta sa poata strange banii necesari pentru a construi o baie.
Eu o sa pun prima caramida.
Pentru restul le puteti ajuta si voi?

Las aici numarul de cont unde puteti pune un banut pentru Bianca, dar daca aveti nelamuriri sau doriti o alta modalitate de a ajuta, ma puteti contacta si prin mesaj privat.

Caba Dorina Gabriela
RO27BRDE340SV24988703400

Daca nu puteti ajuta, va rog macar distribuiti, poate se gasesc oameni cu posibilitati materiale care ar putea da o mana de ajutor.
Va multumesc!

ps. daca aveti incredere in corectitudinea mea, pentru cei de nu pot face transfer decat in euro, las aici numarul meu de cont (doamna neavand cont in euro).
Duceag Gabriela RO32BRDE340SV26334963400DSC_3905

DSC_3904

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

Leave a Reply

four + 14 =