Briose cu aroma de portocale si ciocolata

326Vizualizări
Print Friendly, PDF & Email

briose[ingredients title=”Ingrediente Briose cu aroma de portocale si ciocolata”]

  • 225 gr faina
  • 3 oua mari (sau 4 mici)
  • 100 gr unt sau Rama mit Butter
  • 150 gr zahar
  • 2 linguri apa de portocal
  • un plic zahar vanilat
  • o lingurita praf de copt
  • putina sare
  • ciocolata tocata sau stafide, fructe confiate

[/ingredients]

[directions title=”Mod de preparare Briose cu aroma de portocale si ciocolata “]

  1. Intr-un bol pune ouale impreuna cu zaharul si mixeaza-le cateva minute.
  2. Adauga apoi untul sau Rama mit Butter si mixeaza  compozitia pana la omogenizare.
  3. Adauga faina amestecata cu praful de copt, apa de portocal, zaharul vanilat, sarea si mixeaza totul un minut la viteza cea mai mica a mixerului.
  4. Pregateste hartiutele de briose in formele pentru copt.
  5. Topeste o lingura de unt si cu o pensula unge hartiutele.
  6. Ia cate o lingura din compozitie si pune in forme. Trebuie sa le umpli cam 3/4 din inaltimea formelor.
  7. Presara bucatele de ciocolata in fiecare forma apoi introdu la cuptorul preincalzit, la foc mic spre mediu. (165-170 grade)
  8. Lasa pana se rumenesc frumos si trec testul cu scobitoarea.Cam atat! 🙂

[/directions]

loading...

 

Te-ar putea interesa
loading...
Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

Comentarii prin Facebook

 

Un comentariu

Lasă un răspuns