mnb

Pui cu sos de smantana si tarhon

2.49KVizualizări
0
(0)

Ingrediente pui cu sos

3 pulpe de pui
350-400 gr smantana
doua cepe
usturoi (dupa gust, eu pun…cat de mult ;)) )
1-2 linguri amidon (optional)
sare
piper
tarhon
2 linguri unt

Mod de preparare pui cu sos

Se incinge untul intr-o tigaie.
Pulpele de pui se spala bine si se injumatatesc.
Se pun in uleiul incins si se rumenesc pe toate partile.
In momentul in care le intoarceti prima data carnea ,adaugati ceapa taiata julien.
Dupa ce pulpele-s rumenite usor adaugati apa cat sa le cuprinda.
Puneti capac si lasati sa fiarba la foc mic.
Cand sunt aproape fierte aveti doua variante:
– fie luati capacul si lasati sa scada sosul la jumatate si adaugati smantana.
– fie amestecati smantana cu amidonul, o diluati cu sos si o adaugati in cratita.
In al doilea caz veti avea mai mult sos, in primul renuntati la amidon dar aveti sos putintel.

Lasati sa fiarba fara capac, adaugati sare,piper si tarhon taiat marunt.
Mai lasati un clocot si gata.
Serviti cu mamaliguta.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

18 comentarii

Lasă un răspuns

14 + one =