dupa reteta lui BarbatLaCratita.. multumesc. 🙂
Ingrediente
- pulpe de pui dezosate
- masline
- kaizer
- busuioc,
- sare
- piper
- boia
- un pahar vin rosu(eu nu am avut si am pus vin alb)
- un sfert cana apa
Mod de preparare
Simplu de tot si tare bun.
Pulpele de pui dezosate se umplu cu masline fara samburi, felii subtiri de kaizer si busuioc. Se „inchide ” pulpa, se aseaza intr-un vas termorezistent (eu am pus in vas de tuci) se pune putin ulei, paharul de vin , apa, sare , pier si putina boia si se da totul la cuptor pana se rumeneste frumos.
Eu am servit alaturi de hribi cu smantana.
tare bun!
Pulpele de pui dezosate se umplu cu masline fara samburi, felii subtiri de kaizer si busuioc. Se „inchide ” pulpa, se aseaza intr-un vas termorezistent (eu am pus in vas de tuci) se pune putin ulei, paharul de vin , apa, sare , pier si putina boia si se da totul la cuptor pana se rumeneste frumos.
Eu am servit alaturi de hribi cu smantana.
tare bun!
Tag-uri:Pulpe de pui umplute
Muy rico!!!!!!
Qué pinta más excelente!!!
Besitos!!!!!
Totul excelent, bravo!
Doar o idee pentru data viitoare: o marinare de 12 ore aduce si mai multe laude la masa si mmmmm, ce bune e 😛
Maria, multumesc.
cristi, o sa tin cont de sfat data viitoare.
week-end minunat!
Multumim de urare si La Multi Ani! chiar daca intarziat 🙁
Poti folosi o marinata clasica sau incropi din ce ai in casa, important este sa se fragezeasca carnea.
Daca si carnea de pui trebuie marinata pt a se fragezi… atunci nu-mi ramane decat sa spun ca sunt mofturi si fitze. Carnea de pui, orice-ai face din ea, tot frageda este :)))
alta umplutura pt pulpe sunca presata si felii de branza topita sau carne tocata cu o pruna uscata in mijloc !!!! sunt super bune
Cred ca as alege a doua.
Prima varianta…ar merge mai degraba prajite; rulate bine cu sunca si branza, date prin ou si pesmet ; altfel…..bagate la cuptor cu branza aia..ar curge.
Dar cu carne tocata si pruna chiar m-ar tenta.
Ms, „anonim” pt idee.