mnb

Pulpe de pui umplute

2.14KVizualizări
0
(0)
dupa reteta lui BarbatLaCratita.. multumesc. 🙂

Ingrediente

  • pulpe de pui dezosate
  • masline
  • kaizer
  • busuioc,
  • sare
  • piper
  • boia
  • un pahar vin rosu(eu nu am avut si am pus vin alb)
  • un sfert cana apa

 

Mod de preparare

Simplu de tot si tare bun.
Pulpele de pui dezosate se umplu cu masline fara samburi, felii subtiri de kaizer si busuioc. Se “inchide ” pulpa, se aseaza intr-un vas termorezistent (eu am pus in vas de tuci) se pune putin ulei, paharul de vin , apa, sare , pier si putina boia si se da totul la cuptor pana se rumeneste frumos.
Eu am servit alaturi de hribi cu smantana.
tare bun!

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

7 Comments

  • Multumim de urare si La Multi Ani! chiar daca intarziat 🙁
    Poti folosi o marinata clasica sau incropi din ce ai in casa, important este sa se fragezeasca carnea.

  • Daca si carnea de pui trebuie marinata pt a se fragezi… atunci nu-mi ramane decat sa spun ca sunt mofturi si fitze. Carnea de pui, orice-ai face din ea, tot frageda este :)))

  • alta umplutura pt pulpe sunca presata si felii de branza topita sau carne tocata cu o pruna uscata in mijloc !!!! sunt super bune

  • Cred ca as alege a doua.
    Prima varianta…ar merge mai degraba prajite; rulate bine cu sunca si branza, date prin ou si pesmet ; altfel…..bagate la cuptor cu branza aia..ar curge.

    Dar cu carne tocata si pruna chiar m-ar tenta.
    Ms, “anonim” pt idee.

Leave a Reply

sixteen + 12 =