mnb

Rulada din piept de pui tocat

2.93KVizualizări
0
(0)

o reteta inspirata de pe culinar.ro,care apartine Adrianei Nicoleta.

Ingrediente

  • carnea de pe doua piepturi de pui,tocata
  • carne pt carnat (300grame)-merge si altceva;cred ca ceva usor afumat i-ar da un gust super;)
  • parmigiano(eu am pus branza framantata de la borcan)
  • un morcov ras
  • 2oua
  • 3linguri orez(l-am umflat in apa clocotita)
  • patrunjel verde
  • sare,piper,busuioc
  • lapte
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

toate ingredientele (cu exceptia laptelui si zeama de lamaie)se amesteca
rezulta o pasta molicica si lipicioasa
cu mainile date prin faina,se ia din compozitie formandu-se rulade(eu am facut3)care se prajesc intr-o tigaie in care am pus unt si ulei
cand sunt frumos rumenite ,se adauga lapte pana la jumatatea grosimii ruladei
se acopera tigaia cu hartie de copt si se pune capacul
se fierbe 10minute apoi se intoarce pe cealalta parte
se mai fierbe 10min
-pt cine are oala minune,e timpul s-o foloseasca:)))-acolo se fierbe 10min
-se scurge sosul format in care se adauga zeama de lamaie(eu am stors o lamaie intreaga),o lingura-doua  de amidon, putin unt ,sare
se fierbe la foc mic
e delicios sosul!

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

Lasă un răspuns