mnb

Souffle de branza cu porumb

Souffle de branza
2.31KVizualizări
0
(0)

Ingrediente Souffle de branza

* 5 oua
* 400-500 gr branza de vaci
* 200 gr porumb dulce din conserva
* o lingurita sare mare
* o legatura marar
* 150 gr smantana
* un praf de copt
* unt si malai pentru uns formele
* cascaval pt ras deasupra (optional, eu nu am vrut sa pun :)) )

Mod de preparare Souffle de branza

Am separat albusurile de galbenusuri.
Albusurile le-am batut spuma tare,tare impreuna cu praful de  copt.
Galbenusurile le-am frecat cu uleiul si sarea.
Mararul l-am tocat marunt. Am scurs porumbul.
Intr-un vas mare am pus albusurile peste care am turnat galbenusurile, smantana si branza.
Am amestecat usor, usor, iar la final am adaugat porumbul si mararul si am omogenizat.

Am uns vasele cu unt, am presarat putin malai si am pus compozitia.
Am introdus in cuptorul preincalzit, la 180 grade pentru 10 min.
Dupa cele 10 min. am ridicat temperatura cuptorului la 200 grade si am lasat pana s-a rumenit frumos.
Din nou am avut aprecieri in unanimitate :))
Minunatia asta am preluat-o de la Antonina, o fata tare, tare draga mie.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

5 comentarii

Lasă un răspuns

twenty − 11 =