mnb

Briose cu branza de vaci

2.7KVizualizări
0
(0)
Intr-o seara, la 8 juma, zice danut : vreau briose! si-l intreb: acu’? el zice, da! asa ca la 9 juma scoteam din cuptor briose:))) simplu, rapid, delicios.

Ingrediente

  • 250 gr branza vaci
  • 4 linguri cu varf nuca cocos
  • doua oua
  • 7 linguri zahar
  • doua linguri cacao
  • un praf de copt
  • putina sare
  • 250-300 ml iaurt
  • doua  linguri ulei
  • o lingura amidon
  • faina- cat cuprinde

Mod de preparare

Branza de vaci o amestecam cu nuca de cocos, un ou, o lingura de amidon, doua linguri de zahar .
Formam bilute pe care le repartizam in formele de briose care in prealabil au fost unse cu unt si tapetate cu faina.
Iaurtul il amestecam cu zaharul, uleiul si oul.
Adaugam faina amestecata cu praful de copt, cacaua si sarea.
Cantitatea de faina…nu pot sa v-o zic exact. Trebuie sa obtinem un aluat de consistenta celui de chec, ca o smantana groasa.
Cu o lingura repartizam aluatul peste bombitele de branza dar lasam loc in forma cam de grosimea unui deget pentru ca vor creste
Intoducem in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru 20-25 min.
Facem testul cu scobitoarea.
Foarte, foarte fragede!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

Un comentariu

Lasă un răspuns

nineteen − 2 =