Pui cu usturoi si ciuperci - Rețete Papa Bun

mnb

Pui cu usturoi si ciuperci

1.68KVizualizări
0
(0)
pui-cu-usturoi-si-ciuperci

Ingrediente

  • 500 gr carne pui
  • 500 gr ciuperci
  • o ceasca vin alb
  • 5 catei usturoi
  • o ceapa
  • un cub knor legume
  • sare
  • piper
  • 300 gr smantana
  • o lingura amidon
  • 50 gr ulei de masline

Mod de preparare

Carnea de pui se spala , se scurge bine si se pune la calit in uleiul de masline.
Se rumeneste usor pe toate partile apoi se adauga ceapa taiata julien si cipercile taiate felii( daca-s din conserva se scurg si se adauga direct, daca-s crude se fierb in prealabil pe jumatate).
Se calesc toate inca 5 minute apoi se adauga ceasca de vin.
Se fierbe pana se evapora vinul apoi se adauga o cana apa si cubul de knor.
Se pune capac si se fierbe la foc mic 30 minute (acum ..depinde si de carne, trebuie sa fie fiarta).
E momentul sa adaugam smantana amestecata cu amidonul si usturoiul taiat felii.
Mai dam cateva clocote , potrivim gustul de sare (daca mai este necesar) si piper apoi servim cu pofta alaturi de mamaliguta.

There is no ads to display, Please add some

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

Comentarii prin Facebook

 

Lasă un răspuns

[quads id=10]