O portie de cartofi umpluti refuza cineva?
- 10-12 cartofi
- ceapa verde
- morcov
- urda (sau orice fel de branza)
- mezel
- sare, piper,
- cascaval ras
Mod de preparare Cartofi umpluti
- Cartofii se spala bine sub jet de apa rece, la fel si morcovul
- Se fierb in apa cu sare.
- Cand se racesc usor, se curata de coaja si se taie in doua.
- Cu ajutorul unei ligurite scobim miezul pe care-l amestecam cu urda, morcov fiert, dat pe razatoare,codite de ceapa taiate rondele,mezel taiat cubulete mici,sare si piper
- Umplem jumatatile de cartofi ramase acum tip cosulete :))) si le asezam frumos intr-o tava in care am pus ulei
- Ii bagam la cuptor la foc mediu pana ce se rumenesc.
- Ii servim cu cascaval ras deasupra si iaurt.
- Pofta mare!sunt deliciosi!
Pe facebook ma gasesti la – RETETE PAPA BUN