mnb

Desert pufos cu vin si capsuni

2.13KVizualizări
0
(0)

Ingrediente

  •     500 grame capsuni (hai totusi sa scad ca vreo 3 am mancat asa si vreo 2 linguri pasate cu zahar :))
  •     250 ml frisca
  •     75 ml vin alb demisec
  •     150 gr zahar pudra
  •     un plic gelatina
  •     un varf cutit sare
  •     coaja rasa lamaie(jumatate lingurita)

Mod de preparare

Spalati bine capsunile, le scurgeti de apa si le curatati coditele.

Le pasati cu o furculita si adaugati zaharul peste ele.

Mixati frisca. Peste capsuni adaugati varful de  cutit sare si coaja de lamaie.

Gelatina o inmuiati in 2linguri de apa, o lasati 2-3 minute apoi adaugati vinul si diluati amestecul  pe baie de abur.

Amestecati frisca batuta, capsunile, gelatina.

Omogenizati. Turnati amestecul in cupe sau pahare.

La servire le puteti rasturna pe farfurioare sau savura direct din cupa.

E delicios!!!

 

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

3 comentarii

Lasă un răspuns

nineteen − seven =