mnb

O provocare dulce

2.33KVizualizări
0
(0)

11150184_905773182819459_4897991397630374781_n
Cand spunem „dulce” primul gand ne duce automat la zahar.
Sau cel putin pe mine, ca sa nu generalizez :p, daaar asta cel mult pana azi.
Pentru ca astazi am aflat ca dulce nu inseamna neaparat zahar sau calorii, dulce nu inseamna nici inlocuitori cu gust ciudat si neplacut , ci dulce poate insemna si gust natural, o alternativa sanatoasa a zaharului , cu 0 calorii si buuuun, bun de tot! Dulce inseamna – Green Sugar!  singurul indulcitor 100% natural, cu gust dulce, similar zaharului, care la coacere, fierbere sau congelare nu isi schimba consistenta, gustul sau puterea de indulcire.

11148498_905773186152792_5797772782952214728_n

Chiar am strecurat doua zile la rand pliculete de indulcitor de la Green Sugar in cafea si chiar mi-a placut foarte mult, nu schimba gustul licorii mele preferate, asa cum o facea orice indulcitor pe care l-am testat in trecut.

Apropo de asta – a fost in vizita matusica mea preferata, i-am indulcit cafeaua cu Green Sugar , am servit-o cu desert cu Green Sugar si nu a simtit nici o diferenta. Good point for me! 😉 . M-a rugat daca vreodata fac o comanda pe net sa cumpar si pentru ea.

Dar sa incep cu inceputul si sa va explic de ce sunt atat de incantata de descoperirea asta.

Cu ceva timp in urma am hotarat, impreuna cu copiii, sa rezistam unei provocari de-o luna, denumita – „piei, zahar!”, gasita pe un blog ce-l urmaresc destul de des.
Le citisem articolul cu pricina in care zaharul, denumit uneori chiar si „moartea alba”, ne era prezentat in amanunt, ne era confirmat ca e asa cum o simtisem pe pielea noastra – un drog – asa incat au fost de acord amandoi ca nu e rea deloc ideea. Insa n-a tinut decat o saptamana, pentru ca….ati ghicit! nu rezistam fara dulciuri, desi nu pot spune ca facem mari excese dar prajituri tot fac saptamanal.

Asa ca acum cum sa nu fiu atat de incantata cand aflu ca – Green Sugar este recomandat a fi utilizat în compozitii care urmeză a fi bază sau blaturi intermediare pentru prăjituri, tarte cu fructe, rulade, torturi etc. Dar la fel de bine si pentru biscuiti, fursecuri din ovaz, alte dulciuri permise in diete (ex: Dukan). Pandișpanurile, checurile sunt foarte gustoase, ies la fel de dulci precum cele în care a fost utilizat zahărul (fără nicio diferență de savoare).

Deci voi putea face dulciuri periodic cuprinzand in acelasi timp doua provocari – aceea de a elimina (din nou!) zaharul din alimentatia noastra (macar partial!) si a doua provocare, cea venita din partea Iulianei ,care-mi cere sa dovedesc ca Green Sugar poate fi folosit cu succes la prajituri.

Deci…la joaca!

Ramaneti aproape sa vedeti ce v-aduc bun si sanatos. >:d<

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

Lasă un răspuns

sixteen − 12 =