mnb

Piept de pui in stil milanez

3.08KVizualizări
0
(0)

Ingrediente

  • un piept de pui
  • doua felii feta de capra(in reteta originala e mozarella,eu aici nu gasesc:P)
  • doua felii rosie
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • pesmet

Mod de preparare

Dezosati pieptul de pui incat sa obtineti doua bucati intregi de piept pe care le sectionati intr-o laterala obtinand doua „buzunarele”.
Le umpleti cu  rosie, feta si busuioc.
Condimentati cu sare si piper, le dati apoi prin pesmet si  le introduceti la cuptor intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu unsa cu ulei.
Acoperiti cu folie pentru 20 minute, apoi luati folia, le invartiti pe cealalta parte si le lasati pana ce se rumenesc frumos.
Eu le-am servit alaturi de cartofi fierti cu unt si castraveciori.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

Lasă un răspuns

five × four =