Pulpe la cuptor cu smantana si cascaval – A fost deliciul pranzului de azi.
Nu am mancat niciodata ceva mai bun! Cel putin la capitolul retete de pui 🙂
Mona mea a luat prima gura si nu contenea sa mormaie:
– Mmmmmm, mmmmmm, mmmmm! :))) Nu-mi da paine ca nu-i stric gustul!
:)))
Merita incercata reteta asta 😉
Ingrediente
- o caserola pulpe de pui dezosate (au fost 6 pulpe) – puteti folosi si piept de pui
- 80 g smantana
- 4 catei usturoi
- 80 g cascaval
- sare
- piper
- sos de soia
- o lingura parmezan ras
- unt
Mod de preparare Pulpe la cuptor cu smantana si cascaval
- Spala bine pulpele de pui si usuca-le cu un servet.
- Unge un vas termorezistent (prevazut cu capac) cu unt.
- Stropeste pulpele cu sos de soia si aseaza-le-n vas.
- Piseaza usturoiul si amesteca-l cu smantana si sare dupa gust.
- Toarna amestecul peste pulpe si unge-le bine.
- Pune capacul vasului si introdu-l in cuptorul preincalzit pentru o ora, la 180-200 grade.
- Scoate vasul din cuptor, fereste-i capacul, scurge excesul de lichid (mai lasa si pulpele, la pieptul de pui nu stiu daca e nevoie) lasand cam de-un deget din inaltimea vasului.
- Presara cascavalul ras amestecat cu parmezan si reintrodu vasul la cuptor.
- Lasa pana ce preparatul se rumeneste frumos.
- Pofta buna!
There is no ads to display, Please add some
Are toate ingredientele preferate de întreaga familie! Nu poate fi decât delicios atât gustul cât și aspectul!
Multumesc, Ana!
Toti ai mei au papat grozav de bine!
Super!
Sa faci si tu, Die ;;)
Arata senzational rezultatul final. Nu m-as fi gandit niciodata sa introduc smantana intr-o reteta cu pui la cuptor. De obicei noi preferam retetele mai simple.
Eu am trantit si fro doua oua batute si ierburi verzi in smantana aia! MMMMMMM e putin spus
Pfuu, ce bine suna!