Extrem de simpla si foarte buna, tarta de post de astazi poate constitui cina dumneavoastra, mic dejun sau pachetel.
Gata pusa in tava in doar 10 minute, este o reteta rapida de post .
[ingredients title=”Ingrediente Tarta de post”]
- o foaie foietaj
- 200 gr tofu (daca nu o vreti neaparat de post puneti cascaval)
- 100 gr ciuperci fierte si feliate
- o rosie
- masline
[/ingredients]
[directions title=”Mod de preparare tarta de post”]
- Aseaza foaia de foietaj in tava. Strange-o usor la colturi. Rade tofu pe razatoarea cu ochiuri mari si distribuie jumatate din cantitate pe foaia din tava.
- Pune ciupercile feliate, masline, felii de rosii si restul de tofu deasupra.
- Presara putin busuioc uscat si introdu tava in cuptorul preincalzit, la foc mediu.
- Lasa pana ce foietajul este frumos rumenit.
[/directions]
Excelenta! Mi-ai dat o idee pentru seara de astazi!
Mena, eu am facut si aseara si acum dimineata, ca tot era dezghetat foietajul si trebuia preparat..:) >:d<
Tare buna ideea !
Te astept cu mare drag la Campania mea de sarbatoare :http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/03/campanie-de-sarbatoare.html
Te tzuc !