sâmbătă, septembrie 21, 2019

Tarta de post

163Vizualizări
 
Print Friendly, PDF & Email

Extrem de simpla si foarte buna, tarta de post de astazi poate constitui cina dumneavoastra, mic dejun sau pachetel.

Gata pusa in tava in doar 10 minute, este o reteta rapida de post .

tarta-de-post

[ingredients title=”Ingrediente Tarta de post”]

  • o foaie foietaj
  • 200 gr  tofu (daca nu o vreti neaparat de post puneti cascaval)
  • 100 gr ciuperci fierte si feliate
  • o rosie
  • masline

[/ingredients]


[directions title=”Mod de preparare tarta de post”]

  1. Aseaza foaia de foietaj in tava. Strange-o usor la colturi. Rade tofu pe razatoarea cu ochiuri mari si distribuie jumatate din cantitate pe foaia din tava.
  2. Pune ciupercile feliate, masline, felii de rosii si restul de tofu deasupra.
  3. Presara putin busuioc uscat si introdu tava in cuptorul preincalzit, la foc mediu.
  4. Lasa pana ce foietajul este frumos rumenit.

[/directions]

Scris deGaby_D

Comentarii prin Facebook

 

4 comentarii

Lasă un răspuns